30 aug. 2012

Julkort!

Hej!

Vi har ju en månadstävling som pågår till midnatt imorgon den 31 augusti, nu är ju jag utom tävlan så klart, men jag gillade Malins skiss så mycket att jag också ville göra något av den.
Det fick bli ett julkort.

Skissen kan du hitta här och det vore roligt om du också vill vara med! Länka då till din blogg som en kommentar till inlägget eller maila till Pysseldags om du inte har en blogg. Vi DT's kommer att rösta fram en vinnare den 1 september. Spännande va!

Här är då min tolkning av skissen.


Jag har köpt på mig lite uppskurna bitar av julpapper så jag vet tyvärr inte tillverkare av det bruna pappret. Vintagebilden med tomten är från Sagen. Bakom bilden är ett tårtpapper. Jag har lagt ett lager med crackle accent över hela bilden för att få en lite roligare yta. I hörnen har jag satt röda halvpärlor, de syns knappt i det halvskumma ljuset.

Här ser man lite bättre den krackelerade ytan på kortet. I hörnen har jag satt rosor och utstansade kvistar. Det är en punch från Martha Stewart, en stor favorit hos mig. 

På insidan har jag stämplat den fina sången Adventstid. Den sjöng jag när jag var liten och var med i en barnkör. Jag lyckades förstås få med en dammtuss på ordet gåvan, vi får väl se det som en lektion i att kontrollera sin stämpel innan tryck :-) Hörnan fick så klart också vara med. Jag har ritat streck med en brun penna runt om.

Så var inte blyg, skicka in en tolkning du med och ha möjligheten att vinna ett presentkort hos Pysseldags på 150 kr!

Ha en fortsatt fin dag och lämna gärna spår efter dig bland kommentarerna!

Kram Rosa


3 kommentarer :

 1. Snyggt kort med fin tomtebild.

  SvaraRadera
 2. Åh men den sjöng jag oxå i kör när jag var mindre, vilka härliga minnen jag fick nu =) Superfint kort dessutom.

  SvaraRadera
 3. Åh så vackert!! Nu börjar julkortsinspirationen rinna till!! Tyvärr finna alla julpapper o -dekorationer hemma i Gävle.
  Vi ses i Bollnäs!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!