6 aug. 2012

Jag har fått den stora äran...

... att gästdesigna här hos Pysseldags under Augusti!

Å vem är då jag? På nätet kallar jag mig BellaMio men jag är döpt till Maria, är pysslare sedan jag var liten men scrapbooking/kortmakeri på det här sättet har jag hållit på med i dryga 7 år nu. Vilken underbar och givande hobby vi har!!

Min stil kan jag bara beskriva som varierande!!! Jag gillar att prova nya saker och leka mig fram till nya spännande resultat. Men det som man i alla fall kan säga kännerteckar mig är klet och kladd! Färger, mister, embossingpulver, masker ja allt som går att kleta med gillar jag :)

Jag är inte så lite stolt över och väldigt glad när jag fick frågan från Ciza (TACK!) om jag ville gästa här och jag hoppas att jag ska kunna inspirera er med några blandade alster.

Först ut denna veckan blir ett kort:

Jag gillar kortvikningar och nu var det länge sen så jag bestämde mig för att göra ett Center-step-card. Det är en del mäta men jag tycker kortet blir så fint så det är det värt, hihi...

Jag blev kär direkt i den här stämpeln när jag såg den i butiken, så det är inte så överraskande att jag ville ha med den på mitt första alster.

Stämplade med brun dyna och embossade med genomskinligt pulver. Tycker det ger textstämplar så vacker lyster. Visst är den finfin?

 Lite blomster är ju ett måste, hihi... Ser ni de små skruvade beige sakerna som sticker upp överst? Det är de avklippta stjälkarna från de vita blommorna som jag snurrat till lite runt en virknål.

 Det är sällan som jag gör mig besväret att fixa en insida. Kan egentligen inte förstå varför för det blir ju så himla fint!!

Härom kvällen var vi bjudna hem till sonens flickväns föräldrar på middag, då ville jag gärna ta med mig något litet till värdinnan. Å det bästa är att flickvännen oxå scrappar så de uppskattar något handgjort.

 Så tillsammans med en påse fina kaffebönor räckte jag även fram en mumsig chokladask, fint dekorerad så klart!!!

Visst är väl ändå den här stämpeln helt perfekt till chokladaskar å andra läckra smaskigheter, hihi. Å så passade den så perfekt i mitten på en kakservett.

 Precis som med den andra fina stämpeln har jag här stämplat och embossat. Men här har jag även lämnat kvar diesen som jag stansat ut cirkeln med och sedan mjukt färgat in lite beiget runt om. Gillar när det blir en fin rund kant runt om!

Å så en läcker bladranka, lite blommor och så en av mina favoritdekorationer just nu, en kapsyl!!

Det var allt från mig idag, men ni hittar mig här i bloggen varje måndag hela augusti!!

Kram Kram!
BellaMio

3 kommentarer :

 1. Helt underbara kort BellaMio! Wow.
  Jag är oerhört glad att du gästar oss och det ska bli jättespännande att se vad du kommer att inspirera oss med under augusti. :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Helt underbara alster, gillar dom massor!! Jättekul att du gästar här, ska bli så spännande att följa dig denna månaden.

  SvaraRadera
 3. Jättefina kort! Håller med Ciza och Linda att det ska bli kul att se vad du hittar på under augusti :-) Din blogg annars är ju en ständig källa till roliga kortvikningar :-D
  Kram Rosa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!