15 aug. 2012

Femårskort i blått och grönt

Idag vill jag visa ett kort jag gjort med snygga blå och gröna färger. Mönsterpappren kommer från October Afternoon och jag tycker de passar så bra till kort med sina snygga grafiska mönster! De kommer från olika serier, men passar ändå så bra ihop!


 Jag har färglagt en stämpel från The Greeting Farm med mina ProMarkers för att matcha pappren. Jag tycker det är lättast att matcha färgläggningen med en eller två nyckelfärger, här har jag valt grönt och brunt, då blir det inte för mycket. Om jag t ex skulle ha försökt hitta en blå som matchade pappren också, så skulle det ha gjort mitt kort ganska rörigt, en enda gröt av grönt, brunt och blått.


Stämpeln från Pysseldags som jag har valt idag är den snygga bården som jag stämplat uppe och nere, bakom mina dekorationer som en enkel inramning.


Jag har dekorerat ganska sparsamt, eftersom jag ska posta kortet till en liten kille som fyller fem. Postens stämplingsmaskiner kan ibland platta till blommor och andra bulliga dekorationer.

Tack för att du tittade förbi, välkommen tillbaka imorgon och se vad Rosa har hittat på för fint!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!