12 aug. 2012

Blandad kompott av olika stämplar

Idag tipsar jag om hur man kan förändra sig med samma stämplar som man använt flera gånger tidigare. Min syster fyllde år och jag ville skicka ett kort, men hade inte tid att sätta mig ner och skapa ett helt nytt. Men några "bra-å-ha-kort" har jag liggande, så jag tog fram ett av dom och kompletterade med en insida bara.


Framsidan kompletterades med en grattis-vimpel, först en vimpel av 4CC-papper och sen en större svart vimpel som skugga. Vimpeln sitter på häftkuddar för att ge lite mer rymd till kortet.

Men det är insidan jag vill fokusera på idag. Jag började med att stämpla med hörnstämpeln och ritade sen en lite slarvig ram mellan hörnen. Ute i kanterna stämplade jag med "kaffefläck", den är så himla läcker tycker jag. Jag har stämplat nästan hela hälsningen i kortet. Genom att klippa isär textstämplar så får man mycket stor valfrihet. Här använde jag "grattis" från "grattis på farsdag", sen skrev jag mottagarens namn med de superläckra bokstavsstämplarna. "På födelsedagen" är utklippt från "Grattis på födelsedagen" och sen "önskar", så klart.

1 kommentar :

  1. Jag älskar kortet! Så rockigt med ändå tjejit! Var gärna med i min candy som pågår nu! :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!