8 aug. 2012

Altrad dagbok

Till och från skriver jag dagbok. Det kan vara om allt från vad det var för väder till att skriva av mig om något som hänt. Ofta är det ett sätt att bearbeta tankar. Idag visar jag er vad jag har gjort med framsidan på min anteckningsbok som jag använder som dagbok.

Jag började med att måla hela pärmen med vit gesso. Jag kladdade lite på ringarna, men tyckte att det såg ut att passa. Sedan tog jag fram en mask och gnuggade på distress ink över masken. Den turkosa distressen är så fin, tycker jag. Sedan stämplade jag med några klockor och en krona som jag tyckte passade till bokens syfte.


 Månaderna har jag stämplat med svart dyna, likaså siffrorna.

Den stora klockan som jag knutit fast med turkos-vitt snöre är ett bokmärke, så jag vet var jag är. Fåglarna kändes också passande i sammanhanget.


Eftersom detta är en bok som används flitigt ville jag inte ösa på med stora dekorationer, utan valde att hålla det enkelt och någorlunda platt.

Tack för att du har läst, kom gärna tillbaka imorgon och titta på vad Rosa bloggar för fint!


1 kommentar :

  1. Superfin bok - såå lämpligt dekorerad! Just sånt man använder ofta är ju bra om det, som du säger, blir ganska "platt" och inte överdekorerat, eftersom det blir så slitet annars....
    Ha det gott! Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!