31 juli 2012

Var rädd om dig...

Skickar man pepp-kort till sina vänner, så måste man ju skicka ett till Vännen med stort V med.... En vän som kämpar på och jobbar jämt, som stressar för att hinna med och för att hjälpa alla andra. En sån Vän måste man ibland säga till att "varva ner nu"... Därför var stämplarna till detta kortet ganska givna...

Kortstomme i vit cardstock och mönsterpapper från My Mind's Eye "Follow your heart" 6"x6" paper pad. Jag har stämplat med Hörnstämpel i två hörn och däremellan har jag stämplat med bården på min personliga stämpel. Lade sen till Siluett kvinna i ena hörnet, allt stämplat med Pumice stone. Textstämpeln "Var rädd om dig. Det finns bara en som du" har jag stämplat med VersaFine svart, för den ville jag skulle synas lite mer. Dessa papper är ju dekorativa redan som de är, lite digiscrappade liksom, så jag ville inte lägga till alltför många dekorationer. Motivet är stämplat på akvarellpapper och färglagt med Distress Markers, stansade sen ut det med en Spellbinders nestabilitie, monterade ostduk på baksidan och monterade sen alltsammans på kortet med distanstejp. Monterade ihop ett litet blomhörn med blommor, blad och knappnålar. Sen lade jag glitterlim på blommorna och på badskummet, lade lite GLossy accent på bubblorna och flaskorna och så lite glitterlim på drycken i glaset.

Dessa papper är så vackra att man har svårt att lägga på några dekorationer alls. Här höll jag insidan helt ren eftersom det är så mycket dekorativt mönster på pappret. Stämplade återigen med Hörnstämpel och bården från min personliga stämpel, och sen med textstämpeln "Du kommer alltid att vara min bästa vän, du vet för mycket", allt med Pumice stone.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!