26 juli 2012

Statistik kan vara kul ibland :-)

Hej!

Den här sommaren har jag som jag nog sagt tidigare gett mig den på att bli bra på att färglägga. Jag tänker inte välja bort några pennor utan vill bli bra på både Promarkers (PM) och Distress Markers. Jag har hittat flera bra sidor med tutorials där jag snappat upp bra färgkombinationer på PM. Det har blivit några inköp för att komplettera samlingen och ändå har jag inte alla färger (än). :-)

På Ballerina-Tilda har jag använt mig av följande färgkombinationer:
Hud: Tan, Dusky Pink, Blush + Pale Pink på kinderna
Kläder: Marine, Turquoise och Cool Aqua
Hår: Cocoa, Saffron, Vanilla och Ivory
Skuggning runt om: Cool grey 1

Stämpeldynan ska vara vattenlöslig och jag använder mig av Rangers Adirondackdynor. På den här stämpeln har jag använt Espresso (brun).

Jag har gjort en banner och fäst med brads med den roliga stämpeln "statistiken säger..."

Insidan kan jag inte låta bli att göra på det här sättet, annars blir det ju fel :-) Hörna höger och hörna vänster hittar du i shoppen. Vi länkar alltid i våra inlägg direkt till shoppen men alla vet inte hur det fungerar. Texten är en annan färg än övrig löptext och när man ställer markören över ordet blir det understruket och klickbart. Då öppnas en ny sida/fönster där man hittar produkten i Pysseldags shop :-)

Så här blev mitt kort i sin helhet. Maja Designs små mönsterark (vad annars), kakservett, virkad spets, ros och clearstampavtryck i hörnen. En kantstans från EK-success har jag använt också. Ja visst ja, glitterlim runt kanterna också så klart :-)

Ha en bra dag! Lämna gärna en kommentar innan du går!

Kram Rosa

4 kommentarer :

 1. Ditt kort är SUPERFINT färglagt och superfina papper och dekos. Såg det ju hemma hos mig när du skapade det, och det är ännu finare i verkligheten.

  SvaraRadera
 2. Jätte snyggt! Gillar hur du gjortmed hörnstämpeln iinuti

  SvaraRadera
 3. Underbart kort Rosa! Du är verkligen så fin på att färglägga! Hela kortet är ljuvligt!
  Hörnstämplarna inuti får jag nog sätta upp på min önskelista ;-)
  Ha det gott! Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort i härlig färg.
  Fint stämplad insida.
  Ha en bra vecka.
  Kram Lisa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!