3 juli 2012

Manligt grattis m digistämpel

Helt underbart vad många, fina, tuffa digistämplar som nu finns i sortimentet! En av våra kära vänner fyllde år för ett tag sen, och jag försöker alltid göra tåginspirerade kort till honom, eftersom modelljärnväg är ett stort intresse. I år blev det ett enklare kort, jag vill ju ge något nytt och inte en kopia från föregående år. Och vilken tur jag har då att Pysseldags har flera olika tåg att välja på!

Jag utgick från en papperspåse till detta kortet, distressade den med Gathered twigs och stämplade med samma dyna - räls, jordglob, tågfrimärke och frankeringsstämpel är från ett privat set clearstamps med resetema. Skrev ut Tåget, som är en digistämpel från Pysseldags, på ritpapper. Stansade sen ut den med en biljettdies.

Själva hälsningen skrivs på en större biljett som jag stansat ut i dubbelt papper. Distressad och stämplad som påsen. Stansad ut en hållare som jag monterat på ena sidan, att dra i. I etikettfältet skrev jag mottagarens alias på olika tågforum.

På baksidan har jag stämplat min egen personliga stämpel på en annan biljett.

2 kommentarer :

  1. Linda, jag blev väldigt, väldigt glad för det fina kortet!!! Tack :)

    SvaraRadera
  2. Så bra att du tyckte om det! =)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!