12 juli 2012

Kramkort med Promarkers

Hej!

Jag har roat mig hela veckan med att färglägga på olika sätt. Jag har bestämt mig för att det ska jag bli bra på och inte alltid använda mig av vintageklippark :-). Pennsorterna som jag använder mig av är Distress Markers och Promarkers.

Idag bjuder jag på ett kramkort, det är så härligt att kunna ge en kram till en person som är långt borta på något sätt.


Material: Maja Designs mönsterpapper (både 12x12 och 6x6) - tag från Magnolia - stjärndie från Sizzix - kanter färgade med Walnut Stain - clearstamps från Viva - blommor, distanskuddar, ostduk, pärlband, band och stickles.Den härliga stämpeln "detta kort innehåller en kram" köpte jag "live" i fredags när jag hälsade på en stund hos Ciza på Pysseldags :-) Så kul att få träffas på riktigt! Jag köpte då den sista men lagret fylls snart på igen. Den finns även som digistämpel. Bakom bården har jag satt en bit ostduk för att få lite struktur.På baksidan satte jag samma mönsterpapper som på framsidan så kortet blir enhetligt. Det är min personliga stämpel som skymtar på mitten.En närbild på den kramvilliga Tilda från Magnolia. Jag har färglagt med Promarkers och motivet är stämplat på CC4 papper.
Till huden har jag använt mig av färgerna: tan, dusky pink och blush. På kinderna pale pink. Blush är den färg som får vara blender och som fogar ihop allt så inga större skarvar syns. Till håret har jag använt: svart, cool grey 4, cool grey 3 och cool grey 2. Klänning och strumpor är bara två färger: blue pearl och cobolt blue. Runt motivet har jag lagt ivory.

Det var allt för mig idag. Jag har semester och önskar sol. Tips på vart den befinner sig tas tacksamt emot :-)

Kram från Rosa


.

3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!