21 juli 2012

Kladdar vidare med distress stains

Blev så inspirerad av förra veckans otroliga gensvar på mitt blogginlägg om falsk linne så jag fortsatte att  kladda på. Jag har använt samma högblanka papper som senast men idag uteslöt jag sandpappret.

Jag testade med att färga in det med olika Distress stains. Jag  hade ingen möjlighet att fota hur jag gjorde men jag lovar att det kommer en liten tutorial på det.Jag använde i alla fall Distress stains Antique Linen, Vintage Photo och Rusty Hinge sen sprayade jag på med glimmer mist.

Så här blev det färdiga resultatet. Detta använde jag sedan att stämpla motivet på.


Här är det färdiga resultatet.

Jag använde "hörnstämpel" som finns både höger och vänsterställd. Jag stamplade i två olika färger, Rusty hinge och Vintage Photo. Sedan använde jag stämpel "Välkommen"


Jag blev riktigt nöjd med resultatet det blev som en marmorerad yta. Och jag älskar denna hörnstämpel, den är så användbar!

Imorgon bitti bloggar Camilla välkommen tillbaka då !

3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!