19 juli 2012

Grattiskort med Distress Markers


Hej!

Idag visar jag ett grattiskort där jag målat motivet med Distress Markers.Stämpeln är från Belles'n Whistles och har legat oanvänd länge i min låda. Men nu var det dags att ge liv till henne.

Jag använder vattenpensel då jag tycker det är smidigast att få vattnet automatiskt på penseln istället för att doppa. Akvarellpappret är 200 g/m2 och det funkar bäst för mig för då hinner jag dra ut färgen och tona den innan den torkat helt. Jag lägger färg längs kanten där jag vill ha skugga och sedan tonar jag ut med penseln. Till själva tjejen har jag använt färgerna: Tattered rose till huden; Milled lavender till blusen, hatten och knälapparna; Dusty concord till prickarna och till håret har jag använt Antique linnen och walnut stain.Här är alla pennor jag använde till motivet. Stämplarna från Pysseldags ligger bredvid.
På de här två bilderna kan man se hur jag använt stämpeln Adressat för att göra bakgrundspappret från Maja Design ännu mer vackert och intressantare. Jag har använt Distressdynan walnut stain att stämpla med. Den är också använd till att färga in alla kanter.


Blommor i hörnet med glitter på. Bladen är från en punch i två delar från Nellie Snellen. Den ena skär ut och den andra präglar. Det är 3 rosblad på kvisten.


På insidan har jag stämplat Grattis på födelsedagen och sedan har jag precis fått hem min vänsterställda hörnstämpel så jag kunde kombinera den med den andra hörnan. Kul men lite trixit att sikta rakt :-)Så här blev kortet i sin helhet. Jag har även stämplat små fjärilar på pappret och satt några halvpärlor som dekoration.Motivet är monterat med 3D-kuddar och jag har även färgat in pappret med distressdynorna Stormy sky och Mowed lawn. Ramen är gjord med en Spellbindersdie och fotohörnen är en die från Quickutz.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Rosa

7 kommentarer :

 1. ÅHH vilket underbart kort, motivet är ju såå söt och vilken färgläggning, härliga färger, gillar massor :)

  Kram Majsan

  SvaraRadera
 2. Ett fantastiskt underbart kort! Så fint med stämplarna inne i kortet!

  SvaraRadera
 3. Så otroligt vackert kort och stämpeln är ju ljuvlig.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ett underbart fint kort, som vanligt när du är i farten ;)
  Ska kika in på "adressat" nu, de verkar va i min stil.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Helt ljuvligt kort Rosa och såå vackert färglagt!
  Ha det gott! Kram!!

  SvaraRadera
 6. Underbart kort, Rosa! Du är grym på markersarna och hela kortet är superfint mdd alla detaljstämplar! Kram Linda

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!