5 juli 2012

Från mig till dig

Hej! Jag blev så inspirerad häromdagen av ett vackert bröllopskort på en av Facebooks scrapsidor, så jag ville också göra en variant på det. Vikningen kallas för "double zig zag card" och du hittar en bra beskrivning hur man gör HÄR.


Jag har en vän som fyller år om några dagar. Vi har inte samma täta kontakt som förr i tiden när vi bodde på samma ort men jag tror att den latinska texten på mitt kort gäller för oss. :-) Textremsan är från mönsterpapprets nederkant, tillverkare: Maja design (vad annars....) :-D


En gördel runt kortet för att hålla ihop det och på den har jag satt den fina stämpeln "från mig till dig". Jag har sotat kanterna med svart och sen lagt lite platinum stickels runt om också. Rosorna har också fått några stänk av glittret.


Så här ser kortet ut utvikt. Jag har använt en vintagebild från Panduro. Stommen är akvarellpapper. Kanterna har jag stansat med en X-cutstans. Det var nog pilligast av allt men det löste sig i slutänden :-D


Vintagefotot sitter på en flärp som man lyfter upp för att få se vad som gömmer sig där bakom.


Eftersom jag ska gratulera min vän på födelsedagen så passar ju stämpeln "grattis" alldeles perfekt. :-) Jag stansade ut ett par remsor mönsterpapper och dekorerade insidan med så det inte skulle bli så mycket vitt.


På baksidan har jag satt min älskade personliga stämpel.


Ha nu en fortsatt härlig dag och välkommen tillbaka! Jag blir glad om du också lämnar en kommentar innan du går!

Kram Rosa

5 kommentarer :

 1. kul att jag inspirerat dig att göra ett kort. ditt blev väldigt fint/ jennye

  SvaraRadera
 2. Underbart kort, som gav mig en skaparlust jag inte känt på länge! Tack :-)

  SvaraRadera
 3. Oerhört vackert och så kul att man kan vika upp på insidan också. :) Smart variant. :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättehärligt kort!! Stor liftvarning där. ; )

  SvaraRadera
 5. Jättefint kort Rosa! Du hittar alltid så roliga vikningar. Jag är inte alls lika fiffig ;-)
  Vackra papper också och en läcker bild!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!