17 juli 2012

För långt borta för en kram

Ett pastelligt, arbetat kort, snabbt gjort med ett härligt paper pads i 6"x6" med matchande papper från Maja Design's Vintage Summer Basics och en rosa stomme av cardstock.

Jag har använt en edge scraper på alla papperskanter för att riva kanterna, sen distressat dom med Aged mahogany. Sist lade jag på glitterlim på papperskanter, blommor och runt fjärilarna. Motivet och mattan under har jag stansat ut med nestabilities, motivet är stämplat på akvarellpapper och färglagt med Distress markers. De två är sen monterade med distanstejp på kortet för höjd. Den rosa mattan har jag bakgrundsstämplat med Fransk skylt stor och Aged mahogany. Gjorde en liten skylt och stämplade För långt borta för en kram och monterade den med distanstejp för att få lite höjd. Stansade sen ut några fjärilar i restbitarna av mönsterpappren och monterade på några rosa rhinestones.

En lite mer arbetad insida än jag brukar göra, skar till ett mönsterpapper lite mindre än stommen och distressade det på samma sätt som på framsidan. Stämplade sen med Fransk skylt stor, Fransk skylt 6 & Fransk skylt 11, Adressat och Aged mahogany lite slumpmässigt för att bygga upp en mer intressant bakgrund.

7 kommentarer :

 1. Superfint kort! Gillar färgerna och lilla Tilda är ju bara sååå gullig!

  SvaraRadera
 2. den är mycket fin o bor hemma hos mig :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort du fått till vännen!
  Kram! <3

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort i härliga färger
  och söta papper och stämpel.

  SvaraRadera
 5. Tack tjejer! Vad glad jag blir över att ni tycker om det.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!