10 juli 2012

Den tuffaste på hela gatan

Jag har börjat köpa paper pads, både i 12"x12" och i 6"x6", alltså hela block med mönsterpapper som matchar varandra. Så smidigt att jobba med 6"-blocken när man ska göra kort. Leta reda på ett enfärgat cardstock som matchar i färg, så har man halva jobbet klart!

Här har jag använt ett craft-färgat, slätt cardstock i 6"x6", skurit till första pappersmattan något mindre för att få cardstocket att synas runt om - ger en fin ram och ett bra djup till kortet. Nästa mönsterpapper är ännu lite mindre, vilket ökar djupkänslan i kortet. Mönsterpapprena har jag distressat med Gathered twigs. Skar sen ut en bit mönsterpapper med en stor biljettdie från Spellbinders och använde en mindre till själva motivet. Motivet är färglagt med Distress markes på akvarellpapper. Klippte ut två biljetter ur ett annat mönsterpapper och monterade ihop dom lite så att stämpeln "Den tuffaste på hela gatan!" fick plats. Stämplade "Fågelbur" på akvarellpapper med svart stämpeldyna och klippte ut och distressade den. Stansade ut två fåglar i craftpapper med en Tim Holtz-die och dekorerade dom med halvpärlor till ögon.

Ville hålla insidan enkel, så lade ett mönsterpapper som matta med en del av ett annat mönsterpapper ovanpå för att skriva på. Distressade kanterna och stämplade några gånger med "Kaffefläck" stor och "Kaffefläck" liten med Gathered twigs. Stämplade sen "Var rädd om dig..." och "Fågelbur" med svart, och skrev sen min hälsning under med svart journalingpenna. (Fotade innan jag skrev hälsningen.)

1 kommentar :

  1. Mycket fräckt kort med många underbara detaljer. :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!