28 juni 2012

Teljuskort som tack

Hej! Idag vill jag visa er en present att ge bort, i det här fallet ett "tack för senast-alster".

Den påminner lite om bokkortet men har istället en ask inuti där man kan stoppa i värmeljus (teljus) eller kanske något ätbart! Då kan det vara lämpligt att även sätta i en plastfilm på insidan av asken så inte det smaskiga ramlar ut.

Jag har satt ett band runt min ask och ljusen kan tas ut antingen från en kortsida eller direkt från det utstansade hålet.

Det mönsterpapper jag använt är från Graphic 45 och finns i webshoppen. Det är både fram- och baksida av samma papper jag använt mig av. Ett grönt, prickigt band håller ihop pärmen och en ros fick också vara med.

På baksidan har jag satt min personliga stämpel, jag har använt vintage photo distressdyna så det matchar pappret.

Stämpeln på framsidan är den fina "Tack för senast" den hittar du i både gummistämpel och som digistämpel.


Missa nu inte helgens erbjudande i shoppen då det är 37% rabatt både lördag och söndag!
Grattis på födelsedagen i förskott Ciza!
Kram Rosa

2 kommentarer :

  1. Snyggt! Jag gillar värmeljuskort, det är roligt att hålla på och pilla med att göra asken, påminner om barndomens pappersmodeller... =)

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt och en väldigt bra present

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!