13 juni 2012

Dags att bjuda på fika?Idag kombinerar jag mitt vanliga inlägg med lite inspiration till månadens tävling, som ju är att göra ett kort med något som hör hemma i köket. På mitt kort har jag använt två bitar av ett tårtpapper, som ju är typiskt kökstillbehör!

Jag har stämplat med stämpeln vintage-bestick på mitt mönsterpapper för att göra en bakgrund till texten. Sedan har jag tagit ett litet kort med en kalender på, som jag tyckte passade bra i sammanhanget. Då är det ju bara att ringa in rätt månad och dag och skicka inbjudan! Tänk så trevligt att få en inbjudan till en mysig fikastund med posten...

1 kommentar :

  1. Jättemysigt kort.
    Att få inbjudan är alltid mysigt så det är bra att ni inspirerar oss med detta. Kanske en uppmaning att skicka lite inbjudningar till nära och kära även om det bara gäller lite fika. :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!