6 juni 2012

Bra-att-ha-kort

Hej och glad nationaldag på er! Idag visar jag ett kort där jag använt mig av flera saker som finns i shoppen. Jag ville göra ett ganska mörkt kort som kan passa till vem som helst, både män och kvinnor. Jag valde ett brunt cardstock och skar till det så att det passar i ett vanligt kuvert (det är praktiskt om man, som jag, gärna skickar kort till släkt och vänner). Sedan klippte jag ut tre tags från arket med sommartags och färgade dem lite i kanten med en brun stämpeldyna. När jag hade bestämt mig för hur jag ville ha dem på kortet klippte jag till en smal remsa ostduk (en rolig och annorlunda dekoration!) och satte fast mitt på min kortstomme. Sedan klistrade jag fast tagsen med dubbelhäftande tejp.


Jag stämplade texten Lev fullt ut... på en bit av samma cardstock och embossade med platinum-pulver. Det är en enkel detalj som ger så stor effekt! Jag avslutade med att sätta dit en brun fjäril och en knapp från Graphic 45 som dekorationer.


1 kommentar :

  1. your card is just beautiful, good luck with your house move!
    Debxx

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!