12 juni 2012

Bokmärken

Hej på er! Nu när sommaren är här och vi snart går på semester så blir det ju mycket mer tid till att ligga och läsa böcker så idag har jag gjort 2 söta bokmärken till mina böcker som jag tänkte visa er. Jag har använt mig av spillpapper som jag haft liggandes hemma.

Inatt satt jag och funderade på VAD jag skulle göra med allt mitt spillpapper och då är ju dessa bokmärken perfekta eftersom man inte behöver så stora bitar.

Till själva bokmärket har jag haft en bit på 11x11 cm men den gör man ju så stor som man vill och dekorera behöver man ju inga stora bitar till.Bara att ta vad man har! Själv har jag använt spillbitar från Maja Design på mina bokmärken denna gången och stämplarna jag använt denna gången till dessa är " Nyckel " och " Fjärilsfankering "

Vill ni se bilderna större är det bara att klicka på dom!
Hoppas ni tyckte om dom!
Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!