8 juni 2012

Altrade chokladkakor

Idag hoppar jag in med ett altrat alster... Maken och jag firade 14-årig bröllopsdag för ett tag sen, och jag ville ju så klart ge honom något. Men jag hade ingen susning om vad..... Men så fick jag en idé! Syrener hade vi som dekorationer i kyrkan och på borden på mottagningen, så jag skar av några syrener från våra buskar. Sen köpte jag vita rosor och ett par lyxiga chokladkakor på närbutiken. Buketten blev riktigt maffig, måste jag säga.
Buketten tillsammans med de altrade chokladkakorna.
Jag skar till mörkröd cardstock så att det passade chokladkakorna både på höjden och så att det räckte runt om de båda kakorna. Sen skar jag till mönsterpappret, något lägre än cardstocken för att få en fin kant över och under, men lika långt som cardstocket. Monterade ihop med dubbelhäftande tejp. Rev sen lite vanlig wellpapp och monterade på som ett magband. På wellpappen har jag monterat en fin doily och en 3D-stickers. För att få det lite mer maskulint distressade jag alla kanter med Gathered twigs, stämplade hörnstämpel Hörna i svart upptill och nertill på omslaget, och stämplade med Siluett man på akvarellpapper och klippte ut. Den stack jag sen ner mellan stickers och doily. 

3 kommentarer :

 1. Supersnyggt! Du är verkligen bra på alster till män! =D

  SvaraRadera
 2. Grattis till 14 år.
  Kul och fin idé med buketten
  och chokladen, snyggt altrat.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Det är så kul att altra en sådan sak som en chokladkaka, eller något annat som man inte tänker på att man kan altra. :)
  Och jag lovar att den är ännu snyggare i verkligheten, även om det är ett jättefint foto. :)
  Tack Linda. Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!