2 maj 2012

Stämpla på din LO!

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg kan det vara trevligt att se tillbaka på vintern och scrappa en vinterbild. Det har jag gjort. Jag har färgat in mitt släta vita cardstock med blå och turkosa mister och sedan lagt på tjockt med gesso i en mask med runda hål. När det hade torkat var det bara att bli lite wild and crazy med roliga dekorationer, detaljer utklippta ur mönsterpapper, spelkort, ett kuvert... Ja, lite tokigt, men ganska kul att titta på!


Stämpeln jag har använt är Snögubbar faller från himlen omonterade. Jag har använt den på tre ställen - kan du hitta alla tre?Titta gärna in igen imorgon, då bloggar Rosa något inspirerande!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!