10 maj 2012

Skolavslutningstider!

Det börjar närma sig skolavslutning och min "lille" kille kommer att gå ut 2:an. Inspirerad av honom har jag gjort det här kortet.

Stämpeln "du har gått ut..." kommer med siffrorna 1-9 så det går att använda den år efter år efter år :-D  Jag har äntligen köpt lite inka gold, den här färgen heter alte silber som jag har kletat på stämpelskylten och på hjärtat i trä. Jag ville få till en lite skruffig känsla. Alla kanter är färgade med distress walnut stain.


 Jag har gjort kortstorleken anpassad efter det gröna handgjorda pappret. För att få blommönstret så har jag gjort en så kallad torrembossing med hjälp av en embossingfolder och så har jag manglat det igenom min stansmaskin. Jag har lagt lite highlights på de hjärtan som finns i pappret och det är gjort med vit gesso och med 3D-lack.


Det finns ett klippark från Reprint i shoppen där jag hittat tagen. Jag har satt spets, hampasnöre och pärlband som dekoration då jag gillar kontrasterna mellan materialen.


Det gröna pappret räckte även till insidan och jag har stämplat grattisstämpeln där. Senare får jag väl lägga till text med min egen hemska handstil, huga!


På baksidan fick den sista biten plats och där är förstås min personliga vintagestämpel med!


Ha en fin dag! Kram från Rosa
2 kommentarer :

 1. Åh så läckert!!!
  Den stämpeln kanske man ska ha - fast yngsta barnbarnet går ju ut
  9:an i år, så sen.....
  Din fina baksidesstämpel gillar jag massor!

  SvaraRadera
 2. Så fint kort och sån söt tag! Ser att du satt spets och pärlband i tagen nu, kul att du gillade den detaljen på mina kort ;)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!