9 maj 2012

Presentpåse

Jag har dekorerat en liten papperspåse, som inom kort kommer att förgylla någons födelsedag. Jag har använt papper från Glitz, både som bakgrund och dekoration (de utklippta fjärilarna). Jag har embossat Bård-stämpeln med färgen Platinum som jag dessutom låtit ligga kvar lite slarvigt runt stämpeln. Kanterna på pappret har jag distressat med Walnut Stain och sedan skrapat med en edge scraper för ett lite mer slitet utseende. Sedan har jag dekorerat så mycket jag orkat med allehanda kraft-gerjer från Maya Road, tissue tape från Tim Holtz mm.
På baksidan syns min snygga personliga stämpel!


Presenter behöver aldrig mer slås in i tunna, blanka papper med knasigt tryck, man kan ju göra egna inslagningar!!

Imorgon bloggar Rosa, välkommen åter!


2 kommentarer :

 1. Så underbar påse! Du har så rätt med inslagningar, mycket roligare att göra något eget eller bara slå in i mönsterpapper istället.

  SvaraRadera
 2. En tuff och fin påse, klart roligare
  att ge bort presenter i en sån.
  Ha det gott!
  Kram Lisa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!