1 maj 2012

Minialbum av canvastavlor - del 2

Nu är jag, ScrapLinda, här igen. Idag får min kollega Malin lite semester och jag får visa upp andra delen av mitt minialbum.

Tredje uppslaget. Vänstra sidan är dekorerad med cheese cloth, utstansad doily och små ramar som jag monterat fast bitar av mönsterpapper på. Lagt glossy accent på bilderna. I nedre hörnet ser man delar av Adressat-stämpeln.
Höger sida, här har jag skurit ner en pappersremsa från ett av Pions mönsterpapper, och monterat ihop med gamla frimärken.

Fjärde och sista uppslaget. Vänster sida, här fortsätter textremsan från föregående uppslag, tillsammans med doilys och ransoneringskort.
Höger sida. Sista delen av textremsan, samt titthålet i canvasen. Här har jag fyllt det med glasflaska, diverse mellandelar från gamla smycken, tryckknappar och en liten charm. Stämplat adressat-stämpeln flera gånger längs kanterna.


Det sitter tags emellan bladen, detta är den första. Jag har använt Hjärta stort för att stämpla swirls runt kanterna. "ART is not a measure of skill but of passion"

Denna är gjord på samma sätt, "Do what make you happy"

Sista tagen, "Make ART every day". Hampasnöre sitter i varje tag, och baksidan är klädd med mönsterpapper.

Hoppas du tycker om mitt annorlunda minialbum! Det var verkligen en utmaning att dekorera så små sidor, men det var himla kul. Rekommenderas varmt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!