7 maj 2012

Konfirmationskort

Hej på er! Eva heter jag och syns ibland här och där i scrapsammanhang på nätet som EvasCrap. Under maj månad har jag fått nöjet och äran att gästa Pysseldags och detta är  alltså premiärinlägget för min del :).
Maj är ju en ganska snärjig månad för oss kortmakare, en anhopning av konfirmander, kommande studenter och andra examina, dop, bröllop och morsdagar ovanpå alla vanliga födelsedagar!
Därför blev jag jättelycklig när jag fick  de perfekta stämplarna för alla dessa tillfällen att jobba med, nytta förenat med nöje!

Först ut kommer därmed här ett konfirmationskort till äldste sonen som konfirmeras nästa helg:


Den snygga textstämpeln är förstås från Pysseldags! 
Bakgrunden är gjord med mister och sen en stencil som jag duttat med distressdyna och embossat med svart "Aged Embossing Enamel".
Till dekoration en bård av Metal Sheet, använt en moulding form och sen haft på lite svart acrylfärg som jag torkat bort det mesta av
En riven remsa wellpapp som jag målat med svart acrylfärg och "toppat" med silvervax.
Får ju inte vara alltför "gulligt" till en tonårskille men en liten blomma får han stå ut med! Denna gjord av av metalltejp med TH Tattered Florals Dies, embossats i embossingfolder och fått samma behandling med svart acrylfärg. Swirl också av TH dies.


Ha en härlig måndag och på återseende om en vecka!

KRAM!
Eva

3 kommentarer :

 1. tufft! tack för inspirationen. gillade det du gjort med wellpappen! :)

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt!! Välkommen som gästbloggare Eva! Ska bli kul att se vad du hittar på.

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt och tufft kort till din son! Inte lätt med kort till killar i den åldern, men det här kommer att bli såå uppskattat - det är jag säker på!!
  Kul att hitta dig! Letar gärna upp din blogg!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!