5 maj 2012

Fikadags?

Första lördagen i maj och vi fick ett par dagar av strålande väder här under veckan. Idag är det regntunga skyar och här har vi t o m utlovats snöblandat regn....brrrrrrr

Jag trotsade denna känslan och tänker på alla sköna fikastunder vi har framför oss i sommar.

 Stämpeln jag har använt "Bricka med koppar och kanna" får i alla fall mig att tänka på gofika ute i en syrenberså. Jag har valt att än en gång göra ett enkelt uppbyggt kort Jag har använt papper från Graphic 45 som finns i shopen. Sedan har jag byggt upp kortet av två journaling kort jag hittade i gömmorna här hemma. Alfabetstickers och lite blommor.

Så då är det bara att invänta finare väder, sen kan jag bjuda in till fika. Ha nu en skön och vilsam lördag! Ber om ursäkt för fotokvaliteteten idag, fick använda mobilen då tekniken inte ville vara med mig.

1 kommentar :

  1. Opps jag ser att jag missat glitter stickles, det är nu åtgärdat!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!