29 maj 2012

Här ska firas!

Men inte vilken dag som helst. Detta kortet kan man tex ge till ett par som firar nån typ av bröllopsdag eller annan stor högtid och därför har jag valt att använda mig av stämpeln, En dag att minnas. Jag tycker den är väldigt användbar eftersom du kan använda den på kort när man vill fira nåt speciellt som hänt och det behöver ju inte bara vara födelsedagar och bröllopsdagar. Den passar oxå väldigt bra till student och konfirmationskort, ja listan kan nog göras bäldigt lång för den här härliga stämpeln!
På baksidan har jag min personliga stämpel, som jag valde att göra väldigt enkel men jag tycker det är snuggt. De personliga stämplarna kan du hitta HÄR.

Kram DT-Malin

1 kommentar :

  1. Superfint kort! Din personliga stämpel är helt underbar, enkel, ja, men verkligen personlig! Måste kolla dem... :)

    Kram! /Ewa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!