25 maj 2012

Grattis till examen!

Hej!! Här kommer ett Examenskort. Jag har valt att dela på en av textstämplarna till detta kort, satte texten "Grattis till examen" på utsidan..och resten av texten på insidan kortet ;)

Sähär blev det =) Blommor, lager på lager, ett par knappar mm. Pappret är från Magnolia.
Här ser ni då ena delen av "Grattis till examen".... Kenny K stämpeln är färglagd med Distress Markers.
Här "stämplade jag ur" den fina provdockan, (alltså stämplade två gånger utan att ta på ny "färg") Tycker det blir en cool effekt av detta!! Har använt en "del av" en textstämpel, (Kärleken är tålmodig och god) runt motivet också. Den finner ni HÄR
Här har jag stämplat den söta rosetten med stazOn på krympplast, då blev det ju små charms av det istället =) Jättekul sätt att använda sina stämplar på!! Allt blir så gulligt <3 Här syns även fransk skylt 8 som jag använt en del av.
Här uppe i hörnet så stämplade jag trådrullen.
Och så insidan....här sitter resten av Examens stämpeln =) En Stor fransk skylt, textstämpeln jag använde runt motivet och trådrullen igen =)
Det var allt från mig idag! Önskar Er alla en trevlig helg!!
Kramar Sarah

1 kommentar :

  1. väldigt fint kort o jag älskar verkligen din färgläggning!!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!