12 maj 2012

Ett välkommen till världen kort

Lördag igen och min tur att blogga! Veckorna bara rusar förbi och snart hoppas jag vi får lite sommarvärme. Jag bjuder idag på ett kort i varma färger åtminstone och det är väl kanske tänkt som ett kort till nyblivna föräldrar eller liknande.


 Stämpeln jag använt idag är en av de många fina vintage stämplarna som finns i Pysseldags shop "Barnvagn". Jag hade en chipboard cirkel som jag färgade in med glimmer mist och chalkboard mist i färgerna gult och turkos. Samma gjorde jag med spetsen som ligger bakom motivet. Därefter stämplade jag motivet.
 Runt cirkeln stansade jag ut hål som jag sedan virkade i med dubbelt melerat pärlgarn.  En chipboard med färdig text i passande färger i överkant. Pappret är från Lilly Bee Design.
Inuti kortet använde jag misterna igen och stämplade åter den fina barnvagnen. Till kanterna använde jag min fina personliga namnstämpel men då bara själva ornament delen.

Hoppas ni fått inspiration och kika in i shopen. Ni har väl inte missat Klarnas sommarkampanj?!

Ha en fortsatt fin lördag!
1 kommentar :

  1. Vilket fantastiskt välarbetat kort. Är imponerad av virkningen. :-)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!