8 maj 2012

Ett litet Grattis!

Hej på er!
Idag tänkte jag visa er ett litet grattiskort som jag gjort med material från Pysseldags. Jag har gjort ett kort till en man/pojk/karl/kille... denna gången vilket jag tycker är ganska svårt då man inte vill ha dom FÖR pråliga och ändå kan jag inte riktigt låta bli att använda mig av lite blommor osv.
 På framsidan har jag använt en fin Grattis på födelsedagen stämpel.
Inne i kortet har jag använt mig av flera stämplar när jag stämplat ett "mönster" runt kanterna. Man kan bara ta lite vad man har hemma men eftersom jag har ett fotopapper på framsidan har jag även använt en stämpel som heter FOTOGRAF samt en stämpel som heter FJÄRILS FRANKERING för att få den här poststämpelringen med på bilden. Tycker det blir ganska snyggt. Så att ge detta kortet till en kille som gillar att fotografera är ju perfekt! ;o)
På baksidan har jag satt min personliga stämpel som Pysseldags gjort. Ville ha denna ganska enkel och är jättenöjd! Det som är så bra är att ni kan vara med och designa er egna personliga stämpel om ni vill köpa en men det finns oxå färdiga som man kan välja mellan.

Kram Dt-Malin

4 kommentarer :

 1. Vilket jättefint kort

  SvaraRadera
 2. Superfint kort!

  SvaraRadera
 3. Tusen tack snälla ni!!
  Kram MAlin

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort i fina färger,
  snyggt stämplat på insidan.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!