28 maj 2012

Dags att tacka för mig!

Ja, oj vad tiden går när man har roligt :)! Det har varit väldigt kul att få gästa Pysseldags under maj månad och jag har verkligen gillat att jobba med de snygga stämplarna. 
Avslutningsvis idag kommer här ytterligare ett morsdagskort ( jag har förvisso bara en egen mamma men även en svärmor och en "plastsvärmor" så det går åt ett gäng morsdagskort varje år :) ):
Detta blev en variant på stafflikort med stansade kanter ( Martha Stewart, Vintage Lace tror jag)
Mönsterpappren är från Maja Designs underbara Vintage Summer Basics. Lite Blommor, spets och band fick vara med, och så förstås den fina morsdagsstämpeln :).


Motivet är en digistämpel färglagd med Prismapennor på Kraft CS. ( Skillnaden i färg på den övre och undre bilden beror på att den övre blev tagen med blixt).

 Ett konfirmationskort till har det också blivit, till en av sonens kompisar.


Bakgrunden är gjord med Distress Stains på akvarellpapper. Stämplade embossade kanter, en TH swirl och några hemgjorda rosor, förutom  textskylten med Pysseldags kanonsnygga konfirmationsstämpel.

TACK Ciza och Pysseldags för att jag fick gästa er under denna månad!!

På återseende :)!

Kram! / Eva

1 kommentar :

  1. Eva, det har varit en ren fröjd att ha med dig som gäst-DT hos oss! Vilka underbara alster! Jag är mycket glad att du ville gästa oss. Tack. :)

    Kom nu ihåg att du har 10% på alla stämplar hos Pysseldags i ett år fram över. :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!