22 maj 2012

Är du bjuden på Bröllop?

Då är det ju extra kul att kunna ge bort ett fint egengjort kort till brudparet. Här har jag gjort ett ganska enkelt kort men jag tycker att det passar för det är ändå lite stilrent sådär. Har bara använt mig av 2 färger, vitt och grönt.

Hade ett vitt cardstock som jag gjorde dubbelt 15x15 cm Av biten som blev kvar klippte jag ut en 14x14 cm och en 13x13 cm ruta. Rev kanterna och satte fast dessa på varandra på kortet. Tog stickles runt de rivna kanterna. Klippte ut 3 gröna små rutor som jag oxå rev kanterna på och satte på i mitten av kortet. Stansade ut 3 hjärtan som jag satte fast i mitten av dessa med 3D kuddar för att få de lite upphöjda.

Sen tog jag en stans jag har och gjorde lite gröna blad i samma papper ihop med några vita rosor jag hade som jag satte på nedtill. På rosorna tog jag även stickles. Stämplade sedan med Vintages skylt  marriages  på ett grönt papper som jag satte på lite upphöjt längst upp på kortet.

Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!