31 maj 2012

Altrad chokladask

Idag blir det godis, fast det inte är lördag än. :-) Jag har gjort ett nytt omslag till en chokladask, för man kan ju inte bara låta den vara som den är, eller hur!


Jag har använt mig av akvarellpapper som bas, sedan är det cardstock och mönsterpapper från Pion. Kanterna på alla papper är distressade och chalkade med Walnut stain distress ink (som jag förklarade i mitt inlägg den 17 maj vad det betyder). Vintagefoto från ett klippark, blomma med lite glitter på, fotohörn och halvpärlor fick bli dekorationerna. Stämplarna jag har använt är "Tack" och "Faith Hope Love"


Jag har satt mönsterpapper på sidorna också och använt baksidan av Pionpappret den här gången.


Här skymtar man chokladasken. Eftersom den är inplastad för att hålla chokladen fräsch, har jag valt att göra ett fodral istället för att öppna asken och klä in den som jag gjorde med noblessasken för några månader sedan.Jag lovar att den fortfarande är oöppnad!På baksidan har jag också satt dit mönsterpappret från Pion.jag har stämplat min personliga stämpel på en spillbit och även då använt baksidan som jag gjort på sidorna.Snart är det juni, otroligt nog, och då får ni inte glömma att vi har en månadstävling igen! Håll utkik för att se vad det blir.
Välkommen tillbaka imorgon och se vad Sarah har hittat på.

Kram Rosa


4 kommentarer :

 1. Fint! en sån chokladask kan man ju inte annat än bli jätteglad för!

  SvaraRadera
 2. så nydelig pyntet chokoladeæske
  knus Pia

  SvaraRadera
 3. Jättefin Rosa och så bra att göra ett fodral i st f att öppna asken!!

  SvaraRadera
 4. Å vilken fin ask! Du är så påhittig!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!