3 apr. 2012

Student!

Ja snart är det ju den stundande studentiden här och vad är inte bättre än att börja förbereda sig lite för alla kort som ska göras.Jag gör ju oftast vanliga fyrkantiga kort men denna gången testade jag att göra ett kort i form av en flaska.Jag brukar egentligen inte vara så förtjust i att göra olika former osv MEN detta flaskkortet tyckte jag var riktigt kul att göra så jag kommer definitivt att göra fler studentkort i form av en flaska!
Jag har använt den fina stämpeln " Du har tagit studenten, fy fan va du är bra! ". Passar väl väldigt bra till våra tonåringar som tar studenten tycker jag! ;o)

 Passa på att köpa era studentstämplar så ni hinner göra korten i tid!
Kram Dt-Malin


4 kommentarer :

  1. Vilket läckert motiv! Fullt användbart även som födelsedagskort med annan text. Snyggt pyntad.

    SvaraRadera
  2. Tack snälla ni!
    Kram Malin

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!