17 apr. 2012

Pimpad flaska

Hej på er!
Idag ska jag faktiskt ta och visa er en pimpad FLUX flaska.Ja ni hörde helt rätt, en flux flaska. ;o)
Jag fick en så söt stämpel med en flicka som borstar tänderna av Ciza och först visste jag inte riktigt vad jag skulle ha den till SEN kom jag på ideén att den passar superbra till att pimpa min fluxflaska med!
Och det blev riktigt bra tycker jag.
Så kom nästa tanke att denna är ju jättekul att använda till någon som flyttat hemmifrån.Då kan man ju göra ett " toalett paket" med massa saker som tandkräm ,tandborstar, flux flaska, örontops osv osv i ett litet paket att ge bort som en liten extra present!
Nu har jag ju inte alla dom där sakerna hemma men en fluxflaska har jag så jag tog helt enkelt och pimpade den till mig själv! SÅ mycket finare att ha framme på hyllan nu i badrummet!
Jag har använt stämpeln "Flicka borstar tänderna"

Sen kom jag på att en sådan present är ju PERFEKT att ge till tonåringen som ska börja plugga på annan ort och ha eget boende där...fniss... Ja har man väl börjat spåna i vad man kan använda den till och vilka man kan ge presenterna till kan listan göras lång i sista änden!

Kram Dt-Malin

4 kommentarer :

 1. Vilken snygg flaska, kanske lite fin dekorerad flour flaska skulle bli mer lockande att använda hemma!
  Tack för tipset ;-)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Malin, vilken idé!
  Du är så himla smart!
  Flaskan är superduper fin!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!