26 apr. 2012

Maskulin Maskning

Jag har maskat för första gången, det var ju läckert! Jag har ju förmånen att vara med i en scrapträffsgrupp som är helt fantastisk. Vi träffas ungefär en gång i månaden och pysslar i 12 timmar. Då får man många nya infallsvinklar och idéer. Den här gången fick jag då alltså hjälp med hur man gör för att föra ihop två olika stämpelmotiv. Verktyg som behövs: post-it lapp och sax.

Det blev ett "manligt" kort den här gången. Vi pratar många gånger om att det är svårt att göra kort som är maskulina och det finns inte mycket material på marknaden som man associerar till manligt. Förutom verktyg och bilar så finns inte så mycket mer. Men det är ju bara fantasin som egentligen sätter gränsen.

Materialet till mitt kort är: grön cardstock, mönsterpapper från Graphic 45 (nyhet i shoppen!), grönt band, en röd utstansad cirkel, två hörn som jag gjorde "skitigare" med hjälp av akrylfärg, 2 brads som jag tycker påminner om manchettknappar och så då stämplarna från Pysseldags.


Stämplarna hittar du i shoppen och de heter Man och Velociped. Visst passar de bra ihop! Kolla gärna efter fler stämplar i shopen och se om de kan maskas ihop på något fiffigt sätt.

Kram från Rosa!

2 kommentarer :

  1. WOOW såå läckert, såå maskulint och snyggt :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt blev det!! Har ju sett det irl och det är ju ÄNNU snyggare då!!!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!