10 apr. 2012

Kärleks tag

Jag fick massor av tags av vår söta DT-mamma i paketet senast. Jag tycker det ibland kan vara lite svårt att använda dessa färdiga tags som redan är så himla fina i sig men eftersom jag oxå fick ett gäng helt enfärgade tags så gjorde jag helt enkelt så att jag satte ihop 2 st. En enfärgad som såg väldigt tråkig ut. Denna stämplade jag upp med lite stämplar så att den fick ett mönster, tog kantrivaren och chalkade kanterna. På denna tags som jag stämplade upp "mönster" själv använde jag mig av "Kärleksrecept" och "Siluett Cyklande barn" Jag tyckte båda passade in då det skulle handla om kärlek för man kan ju ha varit kära i varandra länge länge, precis som min mamma och hennes man som träffades redan när de var små!

Sedan satte jag ihop denna med den färdig tryckta tagsen som det stod KÄRLEK på, tanken är att man kan sätta fast denna kärlekstag på en present som man tex ger ett brudpar eller ett par som firar sin bröllopsdag.
Ha det gott.
Kram DT-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!