5 apr. 2012

Kärlek i en liten ask!
I dag är det ingen vanlig dag, idag är det faktiskt min och makens bröllopsdag!
Vi firar 4 år som gifta, men vi har varit ett par i 11 år (hur gick det till!?)

Jag har länge tänkt göra det här kortet, sedan alla hjärtans dag, men då blev det inte av men det passar ju ännu bättre till idag <3
Mallen heter "word card" och kommer från favoritstället Splitcoaststampers
Den är inte svår att göra, lite pillrigt självklart, men inte svår. Jag har använt mig av ljusgrön cardstock och sedan ett favoritpapper från V&A, Hanoverian linen paper. Det som är extra passande är att den fjärde bröllopsdagen är enligt engelsk kalender "linen/silk anniversary".

Den mycket användbara Grattis-stämpeln är embossad med genomskinligt pulver, foambokstäver som jag försökt färga in med distressen victorian velvet och så en liten stickers med hjärta och bling på.


Jag har stansat ut våra initialer med ett Quickutz-alfabet och så har jag lagt på glossy accent så det blir lite fylligare. Platinum-stickles har jag använt runt om alla bokstäverna.Hela kortet:Baksidan (här ser man ett exempel på vad man kan göra om man misslyckas lite med stämplingen, smacka på en blomma)

:

Asken har jag "hittat på" själv. Det är ju inte första gången jag gör en ask, men jag har inte tänkt ut mått och sånt själv förut. Men det var ju inget problem, jag skar ut två fyrkanter 12x12 cm, bigade den ena 1,7 mm in på varje sida och den andra fyrkanten bigade jag på 1,9 mm. Det är ju en fördel om den ena blir lite mindre än den andra så det går att stänga... :-)

Jag satte ett band runt som dekoration, fäste det med smältlim.


På locket har jag satt ett recept för Kärlek och så har jag färgat in pappret med distresserna victorian velvet och old paper. Två små pärlhjärtan fick räcka som dekoration.


På insidan har jag klätt botten också.


Så här ser de ut tillsammans:Jag vill också passa på att igen önska glad påsk, för jag antar att de flesta ser den här dagen som skärtorsdag och inte som min bröllopsdag :-)
Välkommen tillbaka imorgon och se vad Sarah har hittat på!


2 kommentarer :

  1. Jättesött Rosa. Så smart att göra en ask till det härliga kortet.
    Och grattis på bröllopsdagen. :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!