19 apr. 2012

I väntan på våren - ta fram symaskinen

Hej igen! Då är det min tur att visa något idag. Att testa material/tekniker som man inte är så van vid eller kanske aldrig gjort/använt förr är månadens utmaning för oss DT-tjejer. Ja, jag har ju inte hållit på med scrap så där jättelänge så för mig är allt nytt (nästan) hihi!

Jag fick min man att leta fram min symaskin ur klädkammaren för jag ville testa att sy på mitt kort. Jag har en helt fantastisk symaskin med en massa finesser och som knappt har använts på 10 år.

Så här blev resultatet:

Brun cardstock som stomme, bildmålarnas mönsterpapper, spets och vintagebild från Sagen
Vårstämpeln finns i shoppen och jag har stämplat den på vitt papper som jag sedan färgat in med distress olive. På var sida har jag sytt några zick-zacksömmar. Jag har sytt raksöm runt om hela mönsterarket. Det finns också blad sydda på kortet då jag har en så fiffig symaskin som fixar sånt :-)
Ett litet blomsterarrangemang och en lite mer närgången bild på spetsen.
Längst ner har jag satt ett helt gäng med fjärilar för det tycker jag hör till våren, jag har använt en stans från Memorybox för att göra dem. Här ser man också sömmen tydligare.

Du har kanske också en undangömd symaskin någonstans? Leta rätt på den och gör några stygn på nästa alster du gör! Visa upp det på vår facebooksida för Pysseldags, eller lägg en länk under det här inlägget!

Tack för idag, välkommen tillbaka imorgon för då är det Sarahs tur!

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!