3 apr. 2012

Gästalster

En av våra kunder, tillika en av våra kommande gäst-DT-tjejer Lady Fraser, har efter en sjukdomsperiod kommit igång och pysslat igen, och det är kul att se och läsa att inspirationen sprudlar. :)

För att inte avslöja allt här, utan för att ni kanske vill gå in och kolla i hennes blogg, lägger jag bara in en av alla hennes härliga bilder.

Lady Fraser

Hur underbart är inte detta kort?! :)

Lady Frasers blogg hittar ni till menyn till vänster samt här.
Det ska bli jättespännande att se sen i juni vad hon kommer att bjuda oss på för inspiration. :)

1 kommentar :

  1. Jag blev verkligen glad när jag såg vad du gjort och vad du tycker.
    Det kändes lite rostigt till en början men efterhand har det släppt och inspirationen flödar som den brukar göra. Dessutom vet man aldrig vad jag hittar på eftersom jag har så många olika stilar. Ser fram mot juni och tror att det blir roligt att få ngt och sedan göra ett kort eller ngt av det. Roligt att du valde den bilden som var rolig att göra och som jag blev väldigt nöjd med :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!