15 apr. 2012

Fortsätter med min Art Journaling

Jag fortsätter med min art journaling, att testa och utmana mig själv med ett sätt att testa tekniker som jag aldrig tidigare använt mig av.

Jag har använt mig av den fina stämpelbården som finns i butiken.

Först blev jag alldeles förfärad över att den inte stämplade helt perfekt (så som jag alltid vill ha mina alster, perfekt stämplade utan minsta miss). Det var ju dock mitt eget fel, då jag inte hade jämnt underlag då jag stämplade... Men så tänkte jag att det gööör inget, detta blev ju bara ännu coolare!


Jag använde mig av en teknik som jag lärde mig av en scrapvän, att använda silkespapper... Det blir verkligen en härlig struktur och ger en ytterligare wow-effekt.

Det finns massor med stämplar i shoppen att använda till sin Art journaling. Kolla här:


Ha en härlig söndag!
1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!