14 apr. 2012

Ett enkelt kort!

Veckorna bara rusar förbi och påsken är redan över, nu snart är det dags att sjunga in våren. Det är en härlig tid vi har framför oss!
Idag vill jag bjuda på ett mycket enkelt kort som kommer som liten materialsats från Bo Bunny. Vi som grejjat med scrapbooking och cardmaking får inte glömma att det kommer nya efter oss och sen kanske inte alla tycker att det är lika lätt att fantisera ihop ett eget kort. Jag har följt anvisningarna delvis men lagt till små enkla medel för att få lite extra touch på det hela
Allt kom färdigt, kortbasen och de olika diecutsen och chipboardsen och rubon. Det jag har lagt till är stämpel,glitterstickles och färg för att färga in kanterna.
För att montera har jag använt dubbelhäftande tejp och 3d tejp
Jag började med att färga in alla kanterna. Jag tycker att det passade bra till detta shabby chic tema.
På kortbasen valde jag att ta en stämpel från Pysseldagssortiment "Siluett lekande barn" och stämplade den i nedre hörnet på kortbasen. Därefter så monterade jag de olika bårderna i tur och ordning. I mitt fall använde jag 3D tejp för att få lite liv i kortet.
Rub on placerade jag på den lilla chipboard ovalen som jag sedan placerade på diecutsen. Lite glitterstickles för extra touch på kortet
Enkelt smidigt och snabbt tog max 15 minuter att göra.
Hoppas ni fått lite inspiration att våga göra det enkla också, det är en utmaning för mej i alla fall!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!