4 apr. 2012

Enkelt och snyggt

Jag har utmanat mig själv att göra något enkelt, snyggt och färgglatt. Jag brukar ju göra alster åt vintage-hållet, med distressade kanter, lager på lager och massor av spets och pärlor... Kortet jag visar idag är raka motsatsen!

Jag började med att välja ETT mönsterpapper. Sedan färglade jag mitt motiv och utgick ifrån färgerna i mönsterpappret. När jag var klar valde jag ett grönt cardstock som också passade mitt mönsterpapper. Runt kanterna på mönsterpappret har jag gnidit lite med en embossingdyna och sedan embossat med embossingpulver i färgen Platinum. Pricken över i blev två glittriga hjärtan som enda dekoration. Stämpelmotivet är en digital stämpel från Kenny K.

Den fräcka stämpeln finns här i shoppen!


Kom gärna tillbaka imorgon, då bloggar Rosa!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!