24 apr. 2012

En Lo...

Hej på er!
Ja det är inte ofta jag gör Lo´s eftersom jag tycker det är så himla svårt! Men nu tog jag tjuren vid hornen igen och tänkte försöka mig på en sådan då jag fick så fina gröna papper av Ciza. Dessa var PERFEKTA i färgen till några kort jag har på min son när han var mindre och skulle sova en kväll. Han hade sin gröna drake från Ikea med i sängen...

Jag försökte oxå göra Lo´n så enkel som möjligt, dvs jag använda inte mycket dekorationer osv alls på den här eftersom den ändå var så skarp i färgerna. Jag använde en journaling som jag satte bakom det gröna papperet som man kan skriva på och några blommor men annars har jag bara använt några papper och fotografiet så gott som. Väldigt enkel men tyckte den blev helt ok ändå utan massa massa atteraljer överallt! Jag använde stämpeln " Banner mörkare " från Cizaz stämplar som jag stämplade upp på ett papper, klippte ut och tog grön chalk på och så satte jag i bokstäverna SOV DAX i denna.

Ja jag blev faktiskt nöjd med det hela i sista änden trots att jag tycker det är så svårt att göra lo´s!
Ha det gott!
Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!