1 apr. 2012

April månads tävling!

Den här gången är det min tur att hålla i tävlingen. Jag har bestämt mig för att ha en inspirationstävling. Låt er inspireras av fotot och skapa ett alster. Det kan vara LO, kort eller altrat. Det är fritt vad just du inspireras av, kanske är det färgerna, de vackra blommorna, eller stämningen på bilden.


Bilden har jag hittat här.
Tävlingen pågår till och med den 30 april, Valborgsmässoafton. Jag drar en vinnare med hjälp av random.org den 1 maj. 
3 kommentarer :

 1. så underbara färger i fotot man skulle inspireras av.nu e mitt bidrag uppladdat också

  SvaraRadera
 2. Tack för inspirationen! Nu är mitt bidrag bloggat och länkat! :)

  SvaraRadera
 3. Här är mitt bidrag till tävligen.
  http://sivsscrapbooking.blogspot.se/2012/04/pysseldags-april-manadstavling.html

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!