2 apr. 2012

Annikas premiär. =)

Hejsan hoppsan! Här kommer jag med mitt första inlägg som Gäst-DT här hos Pysseldags. Denna sida gjorde jag till en utmaning på Ö-viksträffen förra helgen. Man skulle inspireras av ordet "vatten".
Jag har ofta svårt att komma på titlar till mina sidor, och när man väl kommit på en så ska man leta bokstäver, ska det vara thickers, eller utstansat eller stickers eller...ja, ni vet. Jag är sån att jag vill att det ska vara enkelt! Kortaste vägen är alltid den bästa. ;-) Såna gånger är det ju perfekt med ord-stämplar! Hela ordet i ett nafs, voila´! Gillade denna "utflykt"-stämpel massor! Enkelt gångbart typsnitt, lagom stort. Perfekt!

Hoppas ni gillar det ni ser, för ni ska dras med mig i 4 måndagar till. Så det så. ;-) Ha det gott och sköt om er! *kram*


/Annika

4 kommentarer :

 1. Kanon fint kort, läckert med vågorna...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbar, gillar den skarpt!

  SvaraRadera
 3. Jättehärlig LO!
  Färgerna, hur du gjort jättefräckt hav. Supermysig. :)
  Jag tycker det ska bli jättekul att följa dig den här månaden här, även om jag följer dig på din vanliga blogg annars. :)

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar LO! kram Sandra

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!