8 mars 2012

Tack för senast - Criss Cross Card

Hej!

Idag är det min tur att försöka ge lite inspiration igen!
Jag har knåpat ihop ett så kallat Criss Cross Card. (Finns det någonsin ett svenskt namn på vikningarna?) Vi kan kalla det för ett kors och tvärs kort tycker jag. Det var riktigt roligt att göra och enklare än jag trodde.

Kortet består av två delar, kuvertdelen och så kortet med budskapet.

Jag har jobbat med brun cardstock och Maja Designs Crea Diem. Det är samma mönsterpapper så båda sidorna har fått vara med.

Ett litet blomsterarrangemang på midjebandet tillsammans med en charm. Charmen är fäst på en av blommornas stängel. Kanterna på midjebandet är gjort med en kantstans från EK Success. Bandet går att ta av om man vill. 

Bandet går runt om hela kortet och jag har satt min signatur på baksidan.

Närbild på kortet. Jag har stämplat en blomsterswirl från Kaiserkraft och satt fotohörn med blingstenar som dekoration. Textstämpeln är en av nyheterna i Pysseldags shop, Tack för senast. Skynda dig dit och se till att bli ägare till ett eget exemplar av den! Närbild på kuvertet.


Jag hittade en bra beskrivning av hur man gör ett Criss Cross Card hos Splitcoaststampers (som vanligt).

Lämna gärna en kommentar innan du går, det är alltid lika kul! Ha en fin dag.1 kommentar :

  1. Åååååå vilket fint kort, helt underbart med blommorna och vikningen och färgerna...allt var kanon!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!