3 mars 2012

Rykande färska stämplar!

Ni har väl inte missat att Pysseldags shopen är till brädden fylld med helt nya stämplar! Vintage, påsk och härliga siluettestämplar. De skapar stort ha begär och det är ju inte sämre då att stämplarna har ett alldeles perfekt pris så man kan unna sig några extra.
I mitt DT paket igår damp det ner några alldeles underbara stämplar och jag ville så gärna visa någon av dem. Jag har gjort ett 4 delat kort i måttet 10x30 cm som jag sedan bigat så jag får fyra delar. Måttet är perfekt för att rymma en ATC. ATC står för Artist Trading Card och ska hålla måttet 64x89 mm eller 2½x3½ inches.
ATC:er tycker jag är så kul att göra speciellt om man vill testa olika tekniker. Här har jag gjort 4 olika som jag monterat upp.

Jag har använt en av alla de fina siluett stämplarna som finns i shopen "Siluett Flicka" Så har ni inte sett stämplarna så sätt fart nu och kika in i shopen!

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!