29 mars 2012

Ramkort till en utmaning

För ett litet tag sedan var jag i Avesta på scrapmässa. Där var samtidigt en scrapträff på både lördagen och söndagen. Jag var med på det också. Under en sån här helg så får man tävlingsuppdrag som ska lämnas in till en viss tid men jag är inte den snabbaste scrapparen i stan tyvärr. Jag har en lååååång startsträcka och är lite avis på dem som bara kör igång och hux flux så är de klara med något snyggt. För mig blev det en riktig utmaning när jag bestämde mig för att vara med åtminstone i en tävling på söndagen.

Jag gjorde en utmaning utefter en skiss och lämnade in den exakt kl 14, men folk hade faktiskt redan börjat rösta på dem som lagt fram tidigare så baaaara därför så vann inte jag... eller... *fniss*!

Nog pratat, här är kortet. Jag har gjort ett ramkort i turkost. Primas superfina papper med solrosor och fjärilar på hittade jag på mässan.


Tilda med en blomma tyckte jag passade utmärkt till pappret. Hon är färglagd med Promarkers och skuggad med MCP-teknik.


Den finurliga stämpeln "Min bästa vän" gillar jag jättemycket och du kan hitta den HÄR


Insidan av kortet, enkelt men jag gillar hur färgerna kommer fram. Här ser man också tjockleken på ramkortet och hur det sitter ihop med insidan.


Den här stämpeln "Från mig till dig" har också blivit en favorit och som jag använt mig av nu några gånger. Just nu finns det en kvar i lager och till ett otroligt bra pris, skynda fynda!


På baksidan har jag satt matchande papper och så min runda hemmagjorda/datorgjorda namnskylt.


Jag vann ju inte som sagt men jag var med i alla fall och jag är supernöjd över det. Nästa gång kanske jag till och med kan få till TVÅ alster :-)

Ha det så bra, vi ses nästa vecka. Kram Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!