1 mars 2012

Ny DT och Tri-shutter Card

Hej!
Jag har fått det roliga uppdraget att få vara DT för Pysseldags och kommer att blogga här varje torsdag. Presentationen av mig finns i ett eget inlägg så jag kör igång direkt med att visa er mitt första kort istället!

Trots att det under februari månad har varit tema kortvikning här på bloggen så startar jag ändå mars månad med en kortvikning, Tri-shutter card. Bland det bästa jag vet är att få testa olika vikningar och det var den här modellen som fick mig in i kortvikningens fantastiska värld!

Kortet sett framifrån och ihopvikt. Jag har använt mig av mönsterpapper från Inkido och vanlig cardstock. Bakom hjärtat är det dekorerat med "cheesecloth". Själva hjärtat är utstansat med en Sizzix-stans och det yttre hjärtat är utklippt för hand med stansens ytterkant som mall.

Närbild på blommor och stämpeln Dream (den har nedsatt pris just nu så passa på)

Kortet utvecklat. Jag har även dekorerat med ett satinband i grått och ett litet pärlhjärta.

På kortets insida har jag stämplat den mycket användbara "från mig till dig"

Snett framifrån. Sett från sidan.

Vill du testa vikningen själv så finns det en bra instruktionsfilm hos Splitcoaststampers. Nu ser jag fram emot att få inspirera er framöver och att få utmana mig själv på nya saker!

Tack för idag och välkommen tillbaka imorgon för att se vad Sarah hittar på!

2 kommentarer :

  1. Välkommen Rosa till vårt gäng!
    Du har gjort ett underbart kort! Jag älskade hur du byggt upp hjärtat och har tyg bakom. Supersnyggt. Och blomsamlingen. Precis lagom och härlig blandning. :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Pampigt och effektfullt! Vilken entré du gör!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!