15 mars 2012

LO - you make me smile

Den här veckan har vi inbitna kortmakare fått utmana oss lite extra och gjort LO's. Jag gruvade mig lite eftersom jag bara gjort det en gång tidigare, för ca 2 år sedan. Men med hjälp av inspiration från mina vänners alster under Avestamässan och pepptalk från DT-teamet så gick det ju över förväntan, tycker jag själv :-)Jag har en vit cardstock i grunden och sedan Pions förgätmigej. Kanterna är rivna och infärgade med distress.

 Jag har stansat ut fjärilar med en MS-stans. De är sedan sprayade med lite grön perfect pearls. Jag har stämplat Faith Hope Love efter att först ha stämplat ur färgen en gång på ett annat papper.Jag har satt ett vykort från ett Pionklippark bakom sonen, dekorerat med en spets och en swirl.


Jag har haft några chipboards på kork liggandes hur länge som helst, men helt plötsligt kändes det rätt att använda en sån. :-)


Under bilden har jag satt en bård som finns i webshoppen: HÄR Jag har stämplat den på vitt papper som jag färgat in med distress "old paper" och sedan figurklippt den.På baksidan av min LO har jag stämplat min alldeles rykande färska personliga stämpel, visst är den fin! Vill du också ha en (med ditt eget namn så klart) kolla HÄR!
Hoppas du får en underbar dag och våga utmana dig själv att göra något du normalt inte gör!

7 kommentarer :

 1. Jättevacker och härlig LO Rosa! Mycket stilfull. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin den blev!! Jättehärlig!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin LO. Tycker verkligen om de rivna kanterna.

  SvaraRadera
 4. En underbart fin layout och ett underbart fint foto på din fina kille....han har alltid ett leende över ;0) Go och glad!
  Stämpeln är ju helt fantastiskt fin, sån skulle man ha.

  SvaraRadera
 5. Snyggt Rosa och vilken tur att jag är morfar!

  SvaraRadera
 6. Rosa, den är heeeelt fantastisk!!! Superfint med de olika stämplarna och motivet är ju bara sååå sött - den killen kan du verkligen vara stolt över... Han ser så go ut!

  Min grund - men helt förfinad av dig! :-) Sa ju att du skulle klara det!
  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!